پیرو کلام امیرعوالم خلقت اعرف الحق تعرف اهله

انتقاد شدید آیت الله شیخ علی صافی اصفهانی از صدا و سیما

انتقاد شدید آیت الله شیخ علی صافی اصفهانی از صدا و سیما

 

phww انتقاد شدید آیت الله شیخ علی صافی اصفهانی از صدا و سیمادر پی اقدامات اخیر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مبنی بر معرفی چهره های انحرافی و نمایش زندگی نامه ی حجت الاسلام داود صمدی آملی دیروز آیت الله حاج شیخ علی صافی اصفهانی قبل از درس خارج فقه در مدرسه ی صدر بازار سخنانی در این مورد بیان و به شدت به صدا و سیما اعتراض کرد.

 

آیت الله صافی در ضمن بیانات خود اظهار داشت:

خیلی باعث تأسف است صدا و سیمایی که باید مذهب رسمی این مملکت را ترویج و تبلیغ کند و چهره های درخشانی را که در دانشگاه بزرگ امام صادق(علیه السلام) پروش یافته اند و مورد حمایت مقام مقدس نیابت عامه و مراجع معظم تقلیداند به مردم معرفی نماید و زندگی نامه ی آنها را جهت تقویت روح بندگی و عبودیت مردم نمایش دهد، متأسفانه در سال های اخیر رو آورده است به چهره های انحرافی و جدا شده از مکتب نورانی امام صادق(علیه السلام) و به شدت در تلاش است تا این گونه افراد را در جامعه معرفی و افکار و عقاید انحرافی آنها را به ایتام آل محمد علیهم السلام تزریق کند.



:: موضوعات مرتبط: صوفیه و عرفا!، ،
:: برچسب‌ها: آیت الله شیخ علی صافی اصفهانی, انتقاد شدید, انحرافی, شمر, صدا و سیما, صراط مستقیم, صمدی آملی, صوفیه, عمر سعد, مذهب رسمی , [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : چهار شنبه 8 آبان 1392
امیرمومنان علی علیه‌ السلام ، مظلوم همیشه تاریخ - جواد علاء المحدثین

                          امیرمومنان علی علیه‌ السلام ، مظلوم همیشه تاریخ - جواد علاء المحدثین

غدیر، حادثه عظیمی است که علمای مذاهب اسلامی، وقوع آن را پذیرفته و اتفاق دارند که موضوع کلام رسول خدا(صلی الله علیه و آله) در آن روز بزرگ، بر محور شخص امیرالمومنین(علیه السلام) بوده است. حتی آنان که عمدا یا سهوا به تحریف یا فروکاستن پیام غدیر مبادرت نمودند، این را - اگر هم خواسته باشند- نتوانسته‌اند انکار کنند که غدیر «روز حضرت علی(علیه السلام)» است. اهمیت این اتفاق نظر، وقتی درک می‌شود که توجه شود:
پس از رحلت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، نقل حدیث آن حضرت ممنوع شد و این ممنوعیت، در نظام حاکم، تا پایان قرن اول هجری (به مدت نزدیک به 90 سال) ادامه یافت. (البته در فرهنگ شیعی، چنین منعی معنا نداشت) (نک: نقش ائمه(علیهم السلام) در احیاء دین، علامه سیدمرتضی عسکری، ج1، صص 117- 150)
30سال بعد، با آغاز خلافت معاویه، فرمان لعن امیرالمومنین(علیه السلام)، به‌عنوان دستورالعمل حکومتی صادر شد و این رویه عجیب و ظالمانه نیز تا حدود 90 سال (یعنی پایان سلسله بنی‌امیه، به استثناء دو سال خلافت عمر بن عبدالعزیز) ادامه یافت. (نک: شرح نهج‌البلاغه، ابن ابی‌الحدید، ج11، ص44) این دشمنی‌ها حتی در دوران بنی‌عباس، تشدید شد.



:: موضوعات مرتبط: امیرالمومنین علیه السلام، ،
:: برچسب‌ها: امیر المومنین علیه السلام, امامت, جواد علاء المحدثین, غدیر, غدیر خم, امامت امیرالمؤمنین علیه السلام, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : دو شنبه 6 آبان 1392
نقدی بایسته بر دست‌نبشته‌ای به نام « پیام خدا » - محمد حسین امامی جو

                          نقدی بایسته بر دست‌نبشته‌ای به نام « پیام خدا » - محمد حسین امامی جو

مدّتی پیش جزوه‌ای منتشر شد که نویسنده‌اش آن را «پیام خدا به رهبران و مردم ایران » نام نهاده بود. نوشتاری در پنجاه و اندی صفحه با این ادّعا که محتوای آن پیام خداست و هر کس نادیده‌اش بگیرد، با سختی و عذاب الهی مواجه خواهد شد. پیامی که بر طبق ادّعای نویسنده‌اش، سرنوشت ابدی خوانندگان بدان بستگی دارد.
مباحث این جزوه بر چند امر جدّی تأکید می‌کرد:
1ـ بت‌پرستی در تار و پود زندگی تمام ایرانیان ـ و البتّه رهبران آنان ـ تنیده شده است.
2ـ هرگونه مددخواهی از غیر ـ از جمله انبیا و اولیا ـ خلاف توحید و معادل شرک است.



:: برچسب‌ها: نقد و بررسی پیام خدا توسل بت پرستی شفاعت شهادت توحید شرک محمد حسین امامی جو پاسخ به شبهات پاسخ به سوالات, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : دو شنبه 6 آبان 1392
ولایت امیرالمؤمنین بخشی از رسالت پیامبر اعظم است

ولایت امیرالمؤمنین بخشی از رسالت پیامبر اعظم است

آیة الله سید علی حسینی میلانی مد ظله العالی، در آیین افتتاحیه ششمین اجلاس بین المللی غدیر که در هتل الغدیر مشهد برگزار شد، گفت: روز غدیر خم متعلق به پیامبر، امیرالمؤمنین، اسلام و مسلمین است و باید در تاریخ بماند و هر روز احیا شود.
معظم له افزود: هدف از برگزاری چنین جلساتی باید تعظیم شعائر اسلام باشد و همچنین این‌که بدین وسیله، ارادت، اخلاص و تشکر خود از پیامبر بایت زحماتی که برای هدایت بشر کشیده است را نشان دهیم.
معظم له با بیان این که در رابطه با امر ولایت امیرمؤمنان (علیه السلام) باید گفت‌وگو صورت گیرد، اظهار داشت: بحث‌هایی که در این رابطه ارائه می‌شود باید علاوه بر ترویج مبانی دینی مؤمنان، تقویت‌کننده ایمان شیعیان به خصوص جوانان باشد زیرا برگزاری این جلسات باید همچون کلاس درس دارای محتوا باشد.



:: موضوعات مرتبط: امیرالمومنین علیه السلام، امامت، ،
:: برچسب‌ها: ولایت امیرالمؤمنین بخشی از رسالت پیامبر اعظم است, آیت الله سید علی میلانی, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : شنبه 4 آبان 1392
آراء اهل سنت پیرامون حدیث غدیر

آراء اهل سنت پیرامون حدیث غدیر

آرای دیگران :
مذاهب دیگر اسلامی در مقابل این سخن شیعه، استدلالاتی آورده اند و معتقد شده اند که این روایت نمی تواند دلیل خلافت بلافصل امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) باشد. ما اکنون نظرات آنان را در ده قسمت بررسی می کنیم.
1ـ اولین شرط استدلال به یک روایت، صحت سندی آن روایت است؛ به عبارت دیگر تنها روایتی را می توان در این بحث، به عنوان دلیل اقامه کرد که قبلاً صدور آن از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) ثابت شده باشد، بخصوص بنا به نظریه شیعه که مدعی است در مسائل اعتقادی نظیر امامت، خبر واحد کافی نیست و دلیل باید متواتر باشد. از این روی برخی از دانشمندان عامه خبر غدیر را برای استدلال شایسته ندیده اند، چنانکه قاضی عضدالدین ایجی در «مواقف» گفته است:
ما صحت این روایت را انکار می کنیم و ادعای ضرورت داشتن (متواتر بودن) آن سخنی گزافه و بدون دلیل است. چگونه این روایت متواتر است در حالی که اکثر اصحاب حدیث آن را نقل نکرده اند؟(1) .
ابن حجر هیتمی نیز می گوید:
فرقه های شیعه اتفاق نظر دارند که آنچه به عنوان دلیل بر امامت آورده می شود باید متواتر باشد، در حالی که متواتر نبودن این روایت معلوم است؛ چرا که اختلاف درباره صحت این حدیث قبلاً گذشت، بلکه آنانکه در صحت این حدیث اشکال کرده اند برخی از پیشوایان علم حدیث همانند ابوداود سجستانی و ابوحاتم رازی و غیر ایشان هستند.پس این، خبر واحدی است که در صحت آن نیز اختلاف است.(2) .



:: موضوعات مرتبط: امیرالمومنین علیه السلام، امامت، ،
:: برچسب‌ها: حدیث غدیر, اهل سنت, غدیر خم, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : جمعه 3 آبان 1392

محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.