عمربن خطاب که روزهایی از زندگیش شتر چران بود دلال خر شتر واستر بود و هیزم برگ درخت جمع می کرد وبا اون وضعیت خجالت آور نسب و . . . دوران جاهلیت وبعد …
وناگاه خودرا در منصب حکومت می دید ، که هر کاری دلش می خواست می کرد هر کس را که می خواست میزد حتی دختر رسول خدا را و از هر کاری که خوشایدش نبود منع می کرد ،در یک جمله همه از او وحشت داشتند، او از نظر روانی از این تغییر شگفت زده بود ، لذا از افراد می پرسید آیا من پادشاه هستم یا خلیفه ؟….. ما در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم خودتان قضاوت بفرمایید و …
ابن سعد می گوید :عمربن خطاب گفت: به خدا قسم نمیدانم من خلیفه ام یا پادشاه ؟!اگر شاه هستم که امری بس مهم شگفت است ، شخصی گفت: بین این دو فرق است عمرپرسید فرق چیست ؟ او گفت :خلیفه جز به حق از کسی چیزی نمی گیرد وجز راه حق صرف نمی کند ولی شاه بر مردم ستم می کند به ناحق از این و آن می گیرد وبه ناحق به این و آن می بخشد عمر با شنیدن این جواب سکوت کرد (۱)
ونیز نوشته اند روزی عمر از جناب سلمان فارسی پرسید:آیا من پادشاه هستم یا خلیفه ؟ سلمان گفت: اگر از مملکت مسلمانان درهمی یا کمتر یا بیشتر بدست آوردی و آنرا در غیر راه صحیحش صرف کردی تو شاه هستی نه خلیفه ،عمر از این سخن سلمان خجالت کشید به فکر فرو رفت .(۲) —————————————————– اسناد: ۱)تاریخ الخلفا سیوطی ص۱۴۰طبقات الکبری ج۳ص۳۰۶کنزل المال ج۱۲ص۵۶۷تاریخ عمربن خطاب ص۱۶۹
۲)تاریخ الامم والملوک طبری ج۵ ص۵۳ ۳۰۶کنزل المال ج۱۲ص۵۶۷ ش۳۵۷۷۷
بیعت عمربن خطاب در روز غدیر با امیرالمومنین حضرت علی .علیه السلام
بعد از آن که رسول خدا صلى الله علیه وآله امیر مؤمنان علیه السلام را به عنوان خلیفه و جانشین خود انتخاب و آن را بر همگان اعلام کرد، به مردم دستور داد که یکى یکى با آن حضرت بیعت کرده و این منصب جدید را تبریک بگویند. طبق روایات صحیح السندى که در کتابهاى اهل سنت وجود دارد، عمربن خطاب از کسانى است که خود را به امیر المؤمنین علیه السلام رساند و پس از بیعت با آن حضرت، منصب جدیدش را تبریک گفت.
که ما این مطلب از ذهبی، در کتاب سیر اعلام النبلاء ج۱۹ ص ۳۲۸ که اوهم از غزالی نقل کرده دراینجا بیان می کنیم
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
بخن بخن خبخن عمربن خطاب,
بیعت عمربن خطاب در روز غدیر,
خیانت عمربن خطاب,
خیانت عمربن خطاب غدیر خم,
عمربن خطاب غذیر خم,
غدیر خم و عمربن خطاب,
فضائل عمربن خطاب,
[ ادامه مطلب ] |
(انگيزهها و پيامدها)
چنان كه در تاريخ ميخوانيم پس از رحلت رسول گرامي اسلام، در دوره زمامداري ابوبكر عمر و عثمان تأكيد بسياري بركشورگشايي صورت گرفت و حوزه حكومت اسلامي تا عصر عثمان گسترش چشمگيري يافت.
در تحليل و بررسي اين فتوحات، تبيين اموري چند سزاوار است؛ از آن نمونه اين كه:
آن كشورگشاييها به چه انگيزه انجام ميگرفت؟
هدف شركت كنندگان آن چه بود؟
چرا علي عليهالسلام در آن نبردها شركت نميجست؟
پس از فتح سرزمينهاي تازه، چه تغيير و تحوّلي در آن مناطق به وجود ميآمد و چه فعاليتهاي فرهنگي صورت ميگرفت؟
آيا نخست اسلام و تعاليم آن به ساكنان آن شهرها عرضه ميشد، يا هجومها يكباره انجام ميگرفت؟
پيش از بررسي و تحليل انگيزه آن كشورگشاييها سزاوار است نگاهي گذرا به آن لشكركشيها افكنيم.
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
فتح ایران,
فتوحات خلفا,
کشور گشایی,
فتح عراق فتوحات در روزگار عمر,
فتح شام,
يوسف غلامي,
انگیزه های کشورگشایی,
پیامدها و اهداف فتوحات,
[ ادامه مطلب ] |
مدائنی می گوید: هنگامی که عمر بر روی منبر بود احساس کرد که بادی از او خارج شد. گفت ای مردم من مخیر شدم بین اینکه از شما بترسم در کار خدا و یا اینکه از خدا بترسم در کار شما پس ترجیح دادم که از خدا بترسم پس بدانید که من چـون گوزیدم و الان برای تجدید وضو از منبر پایین می آیم.
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
باد شکم عمربن خطاب,
باد معده عمربن خطاب,
بوی گند عمربن خطاب,
توالت,
جسیدن عمر بن خطاب,
خارج شدن بادمعده عمربن خطاب روی منبر,
عمر گوزو,
عمربن خطاب گوزو,
گوز بزرگ عمربن خطاب,
گوز بلند عمربن خطاب,
گوز روی منبرعمربن خطاب,
گوز و رابطه عمربن خطاب,
گوز وحشتناک عمربن خطاب,
گوزعمربن خطاب,
گوزید تو,
گوزیدن عمربن خطاب,
گوزیدن عمربن خطاب بالای منبر,
عمربن خطاب سبیل خودرا تاب می داد مردم را گاز می گرفت
ابن زبیر می گوید:هر وقت عمرخشمگین می شد، سبیلهای خود را تاب می داد.(۱)
همچنین می گوید: شخصی به عمر حرفی زد که مورد پسند او نبود ، عمر سرش را پایین انداخت ، دهان خودرا باد کرد و سبیلهایش را تاب داد ، او هنگام ناراحتی چنین می کرد.(۲)
و ابن ابی الحدید می گوید :((کان عمراذا غضب علی بغض اهله لم یشتف حتی یعض یده))(۳) ترجمه : هر وقت عمربه یکی از افراد خانواده اش غضب می کرد، تا دست اورا گاز نمی گرفت ،آرامش نداشت . —————————————————–
۱)کنزل العمال ج۱۲ص۶۴۵شماره۳۵۹۷۲
۲)کنزل العمال ج۳ص۹۲۱شماره۹۱۷۰
۳)شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدیدج۱۲ص۴۴
تازیانه زدن عمربن خطاب به زنان عزادار …چون زینب دختر پیامبر از دنیا رفت رسول خدا فرمودند : ((به گذشتگان خوب ما عثمان بن مظعون ملحق شو)) پس زنان گریستند آنگاه عمربا تازیانه اش ایشان رامیزد (که چرا گریه می کنید)
پیامبر دست عمر را گرفتند به او فرمودند : ای عمر این کارا را مکن و…
مسند احمد ج۲ ص۵۳۱ش ۲۱۲۷
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
جسارت عمربن خطاب به زنان,
خشونت عمربن خطاب,
رفتار عمر با زنان,
عمربن خطاب آزار زنان,
عمربن خطاب خشونت به زنان,
عمربن خطاب زدن زنان در حضور پیامبر,
عمربن خطاب کتک زن زنان,
فضائل عمربن خطاب,
کتک زدن زنان,
در این پست قصد داریم به صورت خلاصه دسته بندی از فرارهای عمر و ابوبکر بیان کنیم که همه این روایات از کتب اهل سنت است دوستانی که علاقه دارند که مطالب بیشتری ازاین موضوع کسب کنند اگر به کتاب شیعه که دراین زمینه (خیلی بیشتروکامل تر) روایاتی هست مراجعه کنند مانند الارشاد شیخ المفید و … که چون ما قصد داریم فقط از کتب اهل سنت مدرک بیاوریم از کتب بزرگان تشیع استفاده نکردیم
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
جنگ عمربن خطاب,
شجاعت عمربن خطاب,
عجائب عمربن خطاب,
فرار عمربن خطاب,
فرار عمربن خطاب مثل بز,
فضائل عمربن خطاب,
مبارزه عمربن خطاب,
[ ادامه مطلب ] |
موقعیت حضرت خدیجه را هیچ یک از همسران رسول خدا نداشتند؛ زیرا رسول خدا صلى الله علیه وآله همواره به یاد خدیجه بود و از او به نیکى یاد مىکرد، همین مسأله سبب شده بود که حسادتهاى زنانه برخى از همسران آن حضرت برانگیخته شده و به رسول خدا اعتراض نمایند که چرا این همه از خدیجه یاد مىکند
محمد بن اسماعیل بخارى نقل مىکند که حضرت خدیجه سلام الله علیها و حضرت مریم سلام الله علیها برترین زنان بهشتى هستند:
۳۲۴۹ حدثنی أَحْمَدُ بن أبی رَجَاءٍ حدثنا النَّضْرُ عن هِشَامٍ قال أخبرنی أبی قال سمعت عَبْدَ اللَّهِ بن جَعْفَرٍ قال سمعت عَلِیًّا رضی الله عنه یقول سمعت النبی صلى الله علیه وسلم یقول خَیْرُ نِسَائِهَا مَرْیَمُ ابْنَةُ عِمْرَانَ وَخَیْرُ نِسَائِهَا خَدِیجَةُ.
عبد الله بن جعفر از على (علیه السلام) نقل مى کند که فرمود: از رسول خدا شنیدم که مى فرمود: بهترین بانوان بهشت مریم دختر عمران و خدیجه است.
البخاری الجعفی، محمد بن إسماعیل ابوعبدالله (متوفای۲۵۶هـ)، صحیح البخاری، ج ۳ ص ۳۲۴۸، تحقیق د. مصطفی دیب البغا، ناشر: دار ابن کثیر، الیمامة – بیروت، الطبعة: الثالثة، ۱۴۰۷ – ۱۹۸۷
زمانی که پیامبر همراه با اصحاب در راه مکه مشغول نماز خواندن بودن ،چوپانی همراه گله اش از آنجا می گذشت، و …عمر در وسط نماز فریاد کشید:ای چوپان شترهاتت را باز گردان و شتر چران هم چنین کرد.
پیامبر پس از نماز فرمودند:چه کسی در بین نماز فریاد زد؟ گفتند : عمر بود
حضرت فرمودند :ای زاده خطاب گویا تو هیچ نمی فهمی!!؟؟
کنزل العمال ج۸ ص۲۰۸ شماره ۲۲۵۸۱
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
بدعت عمربن خطاب در نماز,
شخصیت عمر از زبان خود,
عمربن خطاب رفتار,
مشرک عمربن خطاب,
نماز عمربن خطاب,
… روزی عمر برای خواندن نماز عید(فطر یا قربان)خارج شد پس کسی را فرستاد دنبال ابو واقدلیثی (یکی از صحابه) تا از او بپرسد که پیامبر در مثل چنین روزی در نمازشان چه سوره هایی را می خواندند
او گفت:سوره قاف و اقتربت (سوره قمر)
جدن آبروریزی نیست!!؟که کسی خودرا خلیفه رسول خدا بداند و در خواندن یک نماز عید هم جهالت ونادانی داشته باشد.
عمر بن خطاب سوره بقره را در مدت دوازده سال یاد گرفت!!!
وَأَخْبَرَنَا أَبُو الْحُسَیْنِ بْنُ الْفَضْلِ الْقَطَّانُ، ثنا أَبُو عَلِیٍّ مُحَمَّدُ بْنُ أَحْمَدَ بْنِ الْحَسَنِ الصَّوَّافُ، ثنا بِشْرُ بْنُ مُوسَى أَبُو بِلالٍ الأَشْعَرِیُّ، ثنا مَالِکُ بْنُ أَنَسٍ، عَنْ نَافِعٍ، عَنِ ابْنِ عُمَرَ، قَالَ: ” تَعَلَّمَ عُمَرُ بْنُ الْخَطَّابِ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ الْبَقَرَةَ فِی اثْنَتَیْ عَشْرَةَ سَنَةً، فَلَمَّا أَتَمَّهَا، نَحَرَ جَزُورًا “
ترجمه :از عبد الله بن عمر نقل شده است که گفت: عمر بن خطاب، دوازده سال طول کشید تا سوره بقره را یاد بگیرد، وقتى تمام کرد، شترى را ذبح نمود.
————————————————————————— اسناد:این موضوع در معتبرترین کتب این جماعت موجود که ما به چند مورد اشاره می کنیم شعب الإیمان، ج۲، ص۳۳۱، ح۱۹۵۴ الجامع لأحکام القرآن، ج۱، ص۴۰، ناشر: دار الشعب – القاهرة؛ سیر أعلام النبلاء، ج۱۳، ص۳۵۲ تاریخ الإسلام ووفیات المشاهیر والأعلام، ج۳، ص۲۶۷، الدر المنثور، ج۱، ص۵۴، الزرقانی علی موطأ الإمام مالک، ج۲، ص۲۷ تاریخ الإسلام ووفیات المشاهیر والأعلام، ج ۲۸، ص۳۹۱ تقریب التهذیب ج۱، ص۵۵۹، رقم:۷۰۸۶ تاریخ بغداد ج۱، ص۲۸۹ و……….
نمونه ای از مصرف بیت المال حکومت عمری نقل از زید بن ثابت است که گفته : هرگاه عمر به خارج مدینه می رفت ، مرا به عنوان جانشین خود انتخاب می کرد، بخدا قسم هیچگاه از سفر باز نمی گشت مگر آنکه نخلستانی (از بیت المال) به من می بخشید
مقام ابراهیم سنگى است که حاجیان بعد از طواف ، طبق آیه شریفه : وَاتَّخِذُوا مِنْ مَقامِ اِبْراهیمَ مُصَلّىً. در آنجا نماز مى گزارند، حضرت ابراهیم و اسماعیل – علیهما السّلام – وقتى ساختمان خانه خدا را بنا کردند و بالا آوردند، پا روى آن سنگ گزاردند تا سنگ و گِل را بالا ببرند.
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
بدعت عمر مقام ابراهیم,
بدعت مقام,
عمربن خطاب جابجا کردن مقام ابراهیم,
فضائل عمربن خطاب,
گرایش عمربن خطاب و حفضه,
[ ادامه مطلب ] |
در خبرهای مختلف ازعلمای وهابیت مسائل خنده داری می شنویم ومی بینیم درباره احکام که همه اینها برای هر انسانی که کمی عقل منطق داشته باشد مضحک وخنده دار است و انسان با خواندن این حکمها متوجه می شود این علما فقط به قصد تخریب اسلام دارندکه این فتوی هارو صادر می کنند ولی اگر کمی تحقیق کنیم می بینیم این احکام مضحک ریشه دارد در کل تاریخ و این افراد بدعت گذار بودن که ضربه به دین اسلام زده برای نمونه دراین پست توجه فرمایید:
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
فروشگاه آنلاین
و آدرس
onlineeshop.LXB.ir لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده
گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا
آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است.
مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند
از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله،
صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.