ولایت و فضایل امام علی علیه السلام از نگاه فخررازی در تفسیر کبیر - داراب نبی زاده
اشاره : قرآن کریم به فضیلت و ولایت امام علی (علیه السلام) تصریح کرده است. مفسران و اندیشمندان شیعه و نیز برخی از مفسران و علمای اهل سنت به شرح این آیات پرداخته و دلالت آنها را به عظمت و جایگاه رفیع امام علی (علیه السلام) مسلم دانسته اند. عظمت امام علی (علیه السلام) همواره مورد توجه تعداد زیادی از اندیشمندان اهل سنت قرار گرفته به طوری که علمای شیعه معمولاً برای اثبات ولایت امام (علیه السلام) از منابع اهل سنت بهره جسته اند، سپس با نقد و بررسی نظرات آنان دلایلی بر ولایت و فضیلت امام علی (علیه السلام) اقامه کرده اند. مقاله پیش رو نیز بر همین روال و به روش کتابخانه ای به بیان دیدگاه امام فخر رازی در این باره پرداخته و سپس به نقد و بررسی آرای وی می پردازد.
در حکم فقهی «مذی»: عبارت است از آبی که معمولا هنگام بازى کردن با همسر و یا دیدن صحنه های تحریک کنند و یا تخیل صحنه های شهوت انگیز بدون جهش و بدون پرش بیرون می آید. مقدارش خیلی کمتر از منی است «مذی» پاک است و غسل ندارد و وضو را هم باطل نمی کند.
حال جهالت عمر درباره این مسئله شرعی را ببنید :
عن ابن عباس انّه أتى أبی بن کعب ومعه عمر فخرج علیهما فقال: انى وجدت مذیا فغسلت ذکرى وتوضأت فقال عمر: أو یجزىء ذلک؟ قال: نعم. قال: أ سمعته من رسول اللّه (ص)قال: نعم.»
خلاصه ترجمه آنکه: عمر نمیدانست که وضوى تنها براى مذى کفایت می کند و لذا می پرسد که آیا تو این را از رسول خدا (ص) شنیدى؟ جواب می شنود که: آرى. سنن ابن ماجه، ج ۱ ص ۱۶۹، کتاب الطهارة وسننها، باب ۷۰، ح ۵۰۷
ممانعت عمر بن الخطاب از نماز میت پیامبر.صلّى اللّه علیه وآله
در دوکتاب معتبر اهل سنت یعنی صحیح بخاری و مسلم نقل شد:
چون عبداللّه بن اُبى مرد، پسرش آمد و گفت : یا رسول اللّه ! پیراهنت را بده تا پدرم را در آن کفن کنم . و بعد هم بر او نماز بگزار و برایش طلب مغفرت کن .
:: موضوعات مرتبط:
اهل سنت،
، :: برچسبها:
اخلاق عمر بن الخطاب,
اخلاق عمربن خطاب درکتب,
ادب عمر بن الخطاب,
ادب عمری,
بی ادبی عمر بن الخطاب,
توهین جسارت عمر بن الخطاب,
توهین جسارتهای عمر بن الخطاب,
توهین عمربن خطاب,
جسارت عمر بن الخطاب,
جسارت عمربن خطاب به پیامبر,
حضرت عمر بن الخطاب,
خشونت عمر بن الخطاب,
رفتار عمربن خطاب,
سیره عمر بن الخطاب,
صحیح بخاری عمربن خطاب,
صحیح مسلم عمربن خطاب,
ظلم عمربن خطاب,
عمر بن الخطاب جسارت,
عمر بن الخطاب در زمان,
عمر بن الخطاب رضی,
عمربن خطاب آزار پیامبر,
ممانعت عمر بن الخطاب,
نفرین عمر بن الخطاب,
نمازعمر بن الخطاب,
[ ادامه مطلب ] |
به فرموده پیامبر خدا صلی الله علیه و آله:(هرکس دو حدیث بیاموزد که برایش سودمند باشد،یا آنها را به دیگری آموزش دهد که از آن دو حدیث بهره مند شود،بهتر از شصت سال عبادتاست/بحارالانوار،ج2،ص152).انشاءالله که ما و شما از این دو حدیث چنین فیض عظیمی را ببریم.
روایت اول) فرمودند:ای ابوهاشم!در آینده نزدیک،زمانی بر مردم بگذرد که...علمای ایشان بدترین خلق خدا بر روی زمین باشند،زیرا آن ها به فلسفه و تصوف،میل و گرایش پیدا می کنند.به خدا قسم که آن ها اهل انحراف و کناره گیری از دین و اهل کژی و گمراهی می باشند.آن ها در دوستی مخالفان ما مبالغه و زیاده روی و اغراق می کنند و شیعیان ما را گمراه می کنند.پس اگر پست و مقام و منصبی به دست آوردند از رشوه خواری سیر نمی شوند و اگر از منصب و ریاست وابمانند و کوشش آن ها به جایی نرسد و از ریاست یافتن نومید شوند از روی ریا خداوند را عبادت می کنند.البته و به یقین که آنان راه بر-یا راهزن به ضم بخوانده شود-و منحرف کننده و گمراه کننده مومنان و دعوت کننده ی به آیین بی دینان و طریقه ی ملحدان اند.پس هرکس آن زمان و آن علما را درک کند،باید از آن ها برحذر باشد و بپرهیزد و دین و ایمان خود را حفظ و از دین و ایمان خود در برابر آن ها محافظت و پاسداری کند.
به گزارش از تابناک آقای حسن زاده که معروف به علامه !!! ؟؟ است که در کتاب هزار و یک نکته استناد شده این مرد ادعا کرده که با علم جفر توانسته قبر مخفی حضرت زهرا سلام الله علیها را پیدا کند!!!
سوال:
اولا آیا شما وظیفه پیدا کردن قبور را دارید؟
ضمنا مگر قرار نیست این قبر توسط امام عصر عجل الله فرجه ظاهر شود؟
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
فروشگاه آنلاین
و آدرس
onlineeshop.LXB.ir لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده
گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا
آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است.
مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند
از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله،
صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.