پیرو کلام امیرعوالم خلقت اعرف الحق تعرف اهله

شروعی دوباره

سلام

خدمت تمام شیعیام امیرالمومنین علیه السلام عید الله اکبر غدیر خم رو تبریک عرض میکنم،از اینکه مدتی در خدمت دوستان نبودم پوزش میطلبم،انشالله با دقت بیشتر و مطالب پربار در باب ولایت اهل بیت در خدمت شما هستم



:: برچسب‌ها: وبلاگ المیلانی,
ن : علی حسین زاده
ت : جمعه 3 آبان 1392
مذهب مولوی – شیعه یا سنی؟ بررسی امکان تقیه ی مولوی / آیت الله سیّد جواد مدرسی یزدی [۱]

مذهب مولوی – شیعه یا سنی؟ بررسی امکان تقیه ی مولوی / آیت الله سیّد جواد مدرسی یزدی [۱] 

 

مولوی با اینکه از گروه صوفیه است ( و برخی از آنها بیشتر از دیگران مدعی علاقه به اهل بیت علیهم السلام هستند ) در اشعار و آثار خود نشان داده که از فیض ارتباط با اهل بیت علیهم السلام محروم بوده، و در این زمینه حتی از بعضی هم کیشان صوفی مشرب خود نیز عقب تر مانده است.

جلال الدین محمد  بلخی مولوی مذهب مولانا  مولانا شیعه یا سنی  مولانا سنی یا شیعه

تا آنجا که دشمنان اهل بیت علیهم السلام چون معاویه را مشمول الطاف صوفیانه خود قرار داده و برای آنها انواع کرامت­ها را تراشیده است . درحالی که مثلاً سنایی یعنی همان شخصی که مولوی شدیداً به او علاقه مند و اشعارش مورد تـوجه وی است درمورد معاویه چنین می­گوید : 

داستان پسر هند مگر نشنیدی —– که از او و سه کسِ او به پیمبر چه رسید 

 

مواردی که در متن آمده[۲] برای اثبات تسنن مولوی کافی است. ولی برای روشن تر شدن مطلب و بستن راه هرگونه بهانه و عذر ، نکات دیگری به اجمال اضافه می­شود:



:: موضوعات مرتبط: صوفیه و عرفا!، ،
:: برچسب‌ها: آوازه‌خوان, آیت الله سیّد جواد مدرسی یزدی, اشعار مجعول, اولياي الهي, تذكره الاولياء عطار, تصوف, تقیه, جلال الدین محمد بلخی, حليه الاولياء, سماع, سماع با حضور زنان در میان صوفیه, سماع شاهزادگان و اشراف, سماعِ زنان, سنی, شيخ خواتین, شيعه, صفويه, طبقات شعراني, عجز عثمان, مذهب مولانا مولانا شیعه یا سنی, مذهب مولوی, معاويه, مولانا سنی یا شیعه, مولوی, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : دو شنبه 1 مهر 1392
تحقيق و بررسى موضوعى حديث قدسى لوح حضرت زهرا (س)

تحقيق و بررسى موضوعى حديث قدسى لوح حضرت زهرا (س)
    مجيد معارف ‏ ‏
    مهين خمارلو ‏ ‏

چكيده :
شيعيان در تعيين امام، قائل به «نصّ» از جانب خدا و رسول 9اند و عمده‌ترين راه دستيابى به نص را حديث مى‌دانند كه اگر به ‏صدور آن علم حاصل شود، حجّيّت آن پذيرفته خواهد بود. يكى از نصوص امامت حديث قدسى «لوح» است كه در آن، به نام اوصياى رسول ‏خدا9 تصريح شده‌است. اين حديث كه با الفاظى گوناگون و با چند سند روايت شده، حديثى متواتر يا دست كم خبر واحد محفوف به قرائن و ‏داراى حجّيّت و اعتبار لازم است. تعدّد طرق، موافقت متن حديث با عقل، آيات قرآن، اخبار متواتر و واقعيت خارجى از قرائنى‌اند كه علم به ‏صدور اين حديث را محرز مى‌سازند. در نوشتار حاضر، ضمن گزارش اجمالى از اسناد اين حديث، به تحليل موضوعى آن و كشف حقايق بيشترى ‏از مندرجاتش پرداخته خواهد شد.‏
كليد واژه‌ها : امامت / نصّ / حديث لوح / فاطمه 3 / جابر انصارى.‏



:: موضوعات مرتبط: حضرت زهرا سلام الله علیها، ،
:: برچسب‌ها: امامت / نصّ / حديث لوح / فاطمه 3 / جابر انصارى, ‏, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : شنبه 30 شهريور 1392
امام رضا علیه السلام و فرهنگ امامت - محمود مهدی‏پور

امام رضا علیه السلام و فرهنگ امامت - محمود مهدی‏پور

نقش امام هشتم در تعیین و تبلیغ و گسترش فرهنگ امامت، انکارناپذیر است. امامت و رهبری آسمانی، ریشه در تاریخ انبیای الهی دارد و چیزی نیست که به تازگی در دنیای اسلام و تشیع مطرح شده باشد.
از آغاز اسلام جامعه بشری در برابر یک فراخوان و دعوت سه بعدی قرار گرفت:
1. دعوت به پذیرش عقاید قرآنی؛
2. دعوت به قبول قوانین آسمانی؛
3. دعوت به تسلیم در برابر رهبری دینی.
مسلمانی در فرهنگ اسلام بدون پذیرش این سه گوهر آسمانی امکان پذیر نیست. هر کس به میزانی از اسلام و مسلمانی بهره‏مند است که «عقاید قرآنی» را باور دارد، به «قوانین الهی» پای‏بند است و در برابر «رهبری پیامبر» و امام منصوب و منصوص آن بزرگوار تسلیم و گوش بفرمان است. مسلمانی، از آغاز دو رکن اصلی داشته است (اشهد ان لا اله الا الله، و اشهد ان محمّداً رسول الله.)



:: موضوعات مرتبط: امامت، ،
:: برچسب‌ها: محمود مهدی‏پور, امام رضا علیه السلام, فرهنگ امامت, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : پنج شنبه 28 شهريور 1392
خدا را فقط آل محمد(صلی الله علیه وآله) و عالم آل محمد(صلی الله علیه وآله) می توانند معرفی کنند

محمد بن أبی عبد الله الکوفی عن محمد بن إسماعیل البرمکی قال حدثنا الفضل بن سلیمان الکوفی عن الحسین بن خالد قال سمعت الرضا علی بن موسى(ع) یقول لم یزل الله تبارک و تعالى علیما قادرا حیا قدیما سمیعا بصیرا فقلت له یا ابن رسول الله إن قوما یقولون إنه عز و جل لم یزل عالما بعلم و قادرا بقدرة و حیا بحیاة و قدیما بقدم و سمیعا بسمع و بصیرا ببصر فقال ع من قال ذلک و دان به فقد اتخذ مع الله آلهة أخرى و لیس من ولایتنا على شی‏ء ثم قال ع لم یزل الله عز و جل علیما قادرا حیا قدیما سمیعا بصیرا لذاته تعالى عما یقول المشرکون و المشبهون علوا کبیرا. (عیون اخبار ص 145).



:: موضوعات مرتبط: اهل البیت علیهم السلام، ،
:: برچسب‌ها: شناخت خدا عالم آل محمد صلی الله علیه وآله, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : چهار شنبه 27 شهريور 1392

محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.