پیرو کلام امیرعوالم خلقت اعرف الحق تعرف اهله

خارج شدن بادمعده عمربن خطاب روی منبر (همراه با اسکن)

گوزیدن عمربن خطاب بالای منبر

 مدائنی می گوید: هنگامی که عمر بر روی منبر بود احساس کرد که بادی از او خارج شد. گفت ای مردم من مخیر شدم بین اینکه از شما بترسم در کار خدا و یا اینکه از خدا بترسم در کار شما پس ترجیح دادم که از خدا بترسم پس بدانید که من چـون گوزیدم و الان برای تجدید وضو از منبر پایین می آیم.
 



:: موضوعات مرتبط: اهل سنت، ،
:: برچسب‌ها: باد شکم عمربن خطاب, باد معده عمربن خطاب, بوی گند عمربن خطاب, توالت, جسیدن عمر بن خطاب, خارج شدن بادمعده عمربن خطاب روی منبر, عمر گوزو, عمربن خطاب گوزو, گوز بزرگ عمربن خطاب, گوز بلند عمربن خطاب, گوز روی منبرعمربن خطاب, گوز و رابطه عمربن خطاب, گوز وحشتناک عمربن خطاب, گوزعمربن خطاب, گوزید تو, گوزیدن عمربن خطاب, گوزیدن عمربن خطاب بالای منبر,
ن : علی حسین زاده
ت : دو شنبه 26 فروردين 1392
باید پشت درمی‌آمدم !

باید پشت درمی‌آمدم - مجید جعفر پور

 هیچ دانی دختر خیر البشر

از چه جای حیدر آمد پشت در

گفت باید پیش امواج خطر
یار بهر یارِ خود گردد سپر

من كه تنها دختر پیغمبرم
پشت این در پیش‌مرگ حیدرم

فاطمه تنها طرفدار علیست
در هجوم دشمنان یار علیست

آن كه باشد مرد این سنگر منم
اولین قربانی حیدر منم

مقدمه:
مطالعه دقیق منابعی که از حوادث و رویدادهای پس از سقیفه بنی ساعده یاد کرده اند، ما را با حوادث ناگواری مواجه می سازد که یکی از آن ها، تحقق قطعی و تردید ناپذیر «هجوم به خانه حضرت فاطمه» آن هم- دست کم- در دو نوبت مختلف که به ترتیب- از آن ها با نام های «هجوم اول؛ هجوم منجر به شکست تحصّن» و «هجوم اصلی (دوم)؛ هجوم منجر به وقوع آتش سوزی و ایراد ضرب و جرح به حضرت زهرا» یاد می شود.



:: موضوعات مرتبط: حضرت زهرا سلام الله علیها، ،
:: برچسب‌ها: غصب فدک, هجوم به خانه وحی, وقایع هجوم دوم, آیه ولایت, آزار دختر رسول الله, مجید جعفر پور, ضرب و جرح حضرت زهرا, تهدید عمر, خروج متحصّنان, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : شنبه 24 فروردين 1392
نظر برخی از فقهاء و بزرگان شیعه در مورد ابن عربی

شیخ حر عاملی (صاحب وسائل الشیعه): محی الدّین عربی کیست؟

یکی دیگر از کسانی که صوفیان فریب وی را خورده اند محی الدین بن عربی است.

وضعیت او مانند غزالی بلکه به مراتب زشت­تر است و اکنون با توجه به سخنان زشت و ناپسندی که از وی به ما رسیده، دوازده مورد از آن را بر می شمریم:

۱- وی در کتاب خود ((فتوحات)) در سخنانی طولانی مدعی شده که ۹ بار به آسمان سیر داده شده و چگونگی سیر در آسمان ها در سخنانش به چشم می خوردو از آن بر می آید که وی مدعی مزیّت و برتری بر رسول اکرم (ص) شده که در خور توجه است.

۲- او در این کتاب پس از بیان این که در مسیر رفتن به آسمان ها در هر آسمانی یکی از پیامبران را مشاهده کرده و اظهار داشته که ابوبکر را بر عرش دیده است. بدین سان رتبه و جایگاه ابوبکر به ادعای وی بالاتر از جایگاه پیامبر خداست . بنابراین، چگونه یک فرد مسلمان می تواند این سخنان را از او بپذیرد؟

۳- وی در کتاب ((فصوص الحکم)) مدّعی شده که این کتاب به املای رسول خدا(ص) است و حضرت بدو فرمان داده تا عیناً عبارات آن کتاب را بنگارد. در صورتی که اگر چنین سخنی واقعیت داشته باشد با جزم و یقین حکم به بطلان ادعای وی می­شود و مفاسد فراوانی بر آن مترتب خواهد بود.



:: موضوعات مرتبط: صوفیه و عرفا!، ،
:: برچسب‌ها: نظر برخی از فقهاء و بزرگان شیعه در مورد ابن عربی , [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : پنج شنبه 22 فروردين 1392
مواضع حضرت زهرا سلام الله علیها اساس شیعه را تقویت می‌کند

مواضع حضرت زهرا سلام الله علیها اساس شیعه را تقویت می‌کند

حضرت آیت الله صافی در نوشتاری، ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را تشریح کرده‌اند.

* فاطمه كيست؟

اللّهم صلّ علي الصديقة فاطمة الزكية حبيبة حبيبك و نبيّك و ام أحبّائك و أصفيائك الّتي انتجبتها و فضّلتها و اخترتها علي نساء العالمين و صلّ علي ولدها الذي بشّرها به خاتم النبيين صلوات الله عليه و آله، بقية الله في ارضه ارواح العالمين له الفداء.

پيرامون شخصيت جامع الأطراف و وسيع الأبعاد حضرت زهرا سلام‌الله‌عليها آنچه گفته‌اند و نوشته‌اند و باز هم گويندگان و نويسندگان بگويند و بنويسند، به پايان بيان مقامات و درجات و فضائل حضرت نمي‌رسند.

اگر چه عمر آن حضرت به واسطه ورود مظالم جانكاه، به ظاهر كوتاه بود، امّا در همين فرصت اندك، مواضعي را از خود نشان دادند كه درس‌هاي سازنده آن در طول تاريخ، براي همه، راهبر و حقّ‌نما است.

و به قول آن شاعر كه مي‌گويد: ضلّ من جعل مقياس الحياة الطولا، نبايد مقياس زندگي را طولاني‌بودن ظاهري عمر قرار داد، بلكه مقياس حقيقي حيات بشر، عرض عمر و بركات وجودي او است.



:: موضوعات مرتبط: حضرت زهرا سلام الله علیها، ،
:: برچسب‌ها: حضرت زهرا علیهاالسلام, آیت الله العظمی صافی گلپایگانی, فاطمیه, [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : چهار شنبه 21 فروردين 1392
منظور از «هجوم» چیست؟

منظور از «هجوم» چیست؟

منظور از «هجوم» در نقلهای مربوط به تلاش خلیفه برای اخذ بیعت از امیرالمؤمنین‌علیه‌السّلام چیست؟ این حمله در چند مرحله صورت گرفته و شاخصه‌های هر مرحله چیست؟

 

جواب: مطالعه یک‌پارچه منابعی که از حوادث و رویدادهای پس از سقیفه بنی‌ساعده یاد کرده‌اند؛ ما را با حوادث ناگوار متعدّدی مواجه می‌سازد که یکی از آن‌ها، حادثه «هجوم به خانه حضرت زهراعلیها‌السّلام» می‌باشد.
منظور از «هجوم» در تاریخ‌نگاری مصائب حضرت زهراعلیها‌السّلام، حضور هواداران مسلّح خلیفه در اطراف درب خانه فاطمه‌علیها‌السّلام، به فرمان ابوبکر و با هدف اخذ بیعت از امیرالمؤمنین‌علیه‌السّلام می‌باشد.
[ر.ک: دراسةٌ و تحلیلٌ حول الهجوم علی بیت فاطمه‌علیها‌السّلام، ذیل شماره های: 20 ـ 21 ـ 30 (دستور به هجوم اوّل)؛ ذیل شماره: 14 (دستور به هجوم اصلی)]



:: موضوعات مرتبط: حضرت زهرا سلام الله علیها، ،
:: برچسب‌ها: منظور از «هجوم» چیست؟ , [ ادامه مطلب ] |
ن : علی حسین زاده
ت : چهار شنبه 21 فروردين 1392

محمد بن حسن عسکری (عج) آخرین امام از امامان دوازده گانه شیعیان است. در ١۵ شعبان سال ٢۵۵ هـ.ق در سامرا به دنیا آمد و تنها فرزند امام حسن عسکری (ع)، یازدهمین امام شعیان ما است. مادر آن حضرت نرجس (نرگس) است که گفته اند از نوادگان قیصر روم بوده است. «مهدی» حُجَت، قائم منتظر، خلف صالح، بقیه الله، صاحب زمان، ولی عصر و امام عصر از لقبهای آن حضرت است.